Riberi: Srećan sam u Minhenu

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Feb.2012, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi: Srećan sam u Minhenu

Prvotimac Bajerna iz Minhena, Francuz Frank Riberi rekao je da bi bio srećan da karijeru završi u tom nemačkom klubu.

Imam skoro 29 godina, a ugovorom sam vezan sa Bajernom do 2015. Zašto ne bih ostao, uopšte ne razmišljam o odlasku. Moja žena i deca su srećni u Minhenu, samo što smo kupili lepu kuću – rekao je Riberi.
Vezni fudbaler je istakao da je u bavarskom klubu neke veoma bliske prijatelje:
U Bajernu sam već pet sezona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << stekao sam veoma bliske prijatelje kao što je Van Bujten. Ovaj klub je postao moja druga porodica.
Riberi je bio hit prelaznog roka kada je pre četiri sezone došao iz Olimpika iz Marseja.
Popularan sam ovde. U Bajernu i Nemačkoj se osećam veoma srećno, zaista mi se sviđa život. Sledeće finale Lige šampiona će se održati u Minhenu i nadam se da će 2012. godina biti velika za mene – zaključio je Francuz.
Riberi je postigao 64 gola na 176 utakmica za Bajern u svim takmičenjima.
Tim iz Minhena ima četiri boda manje u odnosu na drugoplasiranu Borusiju iz Dortmunda u Bundesligi, a u Ligi šampiona je izgubio od Bazela 1:0 u prvom meču osmine finala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.