Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2020, 08:09

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Sporting i Arsenal umakoše poteri

Pogledajte ko vam je 21. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ATALANTA - BOLONJA (tip 1, kvota 1,35) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 1:0

Atalantin trener Đan Pjero Gasperini je izvukao deblji kraj u svađi sa Sinišom MIhajlovićem pored klupe i isključen je, ali se na kraju njegova ekipa sladila pobedom dok gosti odlaze u Bolonju bez bodova. Atalanta je u nervoznom i ne baš lepom meču za gledanje savladalu Bolonju 1:0 i opet makar na kratko preuzela drugo mesto od Intera. Bila joj je to 15 uzastopna utakmica u Seriji A bez poraza. Mihajlovićeva Bolonja je sa druge strane nastavila seriju loših rezultata i poražena je treći put na poslednjih pet mečeva u kojima je osvojila samo dva boda.

Opširnije OVDE.

VOTFORD - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:4

Nije da se drugačiji ishod očekivao, ali sada je samo postalo jasno – Votford će za opstanak u Premijer ligi morati da strepi bukvalno do poslednjeg sekunda tekuće sezone! Mančester Siti rešio je da na Vikaridž Roudu istrese sav nakupljeni bes posle loše igre i poraza od Arsenala u polufinalu FA kupa, pa je na semaforu po poslednjem sudijskom zvižduku stajalo – 4:0 (2:0).

Opširnije OVDE.

RIGA - VENTSPILS (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Riga je svoj zadatak ispunila, mada se na tom putu potrošilo mnogo živaca naših kladilaca. Gotovo 80 minuta trajala je neizvesnost oko toga može li Riga do gola ili ne, a onda je Debelko ipak pronašao put do mreže i ispoštovao vas. U suprotnom, bio bi to jedan od većih promašaja dana...

PSŽ - SELTIK (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 4:0

Pari Sen Žermen potpuno je spreman za dva meča koja ga čekaju u narednih deset dana, a u kojima će moći da dođe do još dva trofeja. PSŽ je, podsetimo, proglašen za šampiona Francuske pošto su vlasti te zemlje usled pandemije koronavirusa donele odluku da šampionat bude prekinut. Na startu sezone Sveci su osvojili i Superkup, savladavši Ren, a u petak (24. jul) i sedam dana kasnije moći će da kompletiraju set domaćih trofeja za ovu sezonu. Prvo ih čeka finale Kupa Francuske protiv Sent Etjena, pa posle toga i finale Liga kupa protiv Liona. U sklopu priprema za ta dva okršaja, odnosno nastavak takmičenja u Ligi šampiona (protiv Atalante 12. avgusta), PSŽ je pre nekoliko dana za zagrevanje tukao Avr (9:0), da bi danas u generalnoj probi do nogu potukao i Seltik - 4:0.

Opširnije OVDE.

GRASHOPERS - ŠAFHAUZEN (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 5:3

Počelo je katastrofalno, košmarno, a završilo se najbolje moguće! Pitaće se verovatno mnogi od vas da li je ovo bio vaterpolo ili fudbalski meč, ali Grashopers je uspeo u tome da se dva puta izvuče iz minusa od dva gola i na kraju odnese veliku pobedu. Gosti su već u 38. minutu imali 2:0, što je Grashopers uspeo da prepolovi do poluvremena. Ipak, ubrzo su gosti opet vodili s dva gola razlike, da bi onda krenula nezaustavljiva lavina Skakavaca uz tri brza gola i konačnih 5:3.

SASUOLO - MILAN (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:2

Neki đavo je ušao u Milan posle prekida sezone zbog korona virusa. Otkako se sezona u Seriji A nastavila, Milan igra neprepoznatljivo dobro, ne zna za poraz i osvojio je 23 od mogućih 27 bodova. Rosoneri nisu igrali ovakav fudbal još od poslednje titule pod Maksom Algerijem. A davno beše ta 2012. godina... Poslednja žrtva u "postkorona sezoni" im je bio inače odlični Sasuolo koji je takođe blistao u ovom periodu. Ali večeras nije mogao ništa protiv raspoloženih Rosonera i poražen je na svom terenu 1:2. Podsetimo, Milan je u nastavku sezone savladao Juventus, Romu, Lacio...

Opširnije OVDE.

AVEŠ - BENFIKA (tip 2, kvota 1,15) - rezultat 0:4

Pobedu Benfiki protiv fenjeraša Aveša doneli su Rafa Silva, Pici i Gonsalo Ramos, pogocima u 4, 52. sa bele tačke i 87. i 93. minutu. Orlovima taj trijumf ništa ne donosi do potvrde druge pozicije koja znači kvalifikacije za Ligu šampiona na startu naredne sezone.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

SPORTING - SETUBAL (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0

Sportingu se baš nije igralo, jer posle poraza od Porta sada nije uspeo da nadigra Setubal kome ovaj bod možda znači i opstanak u Primeiri, a Lavovima podiže razliku nad četvrtoplasiranom Brago na tri boda, što otprilike znači da će igrači Rubena Amorima u Ligu Evrope. Doduše, vaš je zanimao samo konkretan učinak, a on je ravan nuli. Sporting vas je baš prodao, još je kec bio među najigranijim tipovima dana.

ASTON VILA - ARSENAL (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 1:0

Neko bi to nazvao kosmičkom pravdom, neko opuštanjem Arsenala, ali na Vila Parku nikog nije briga šta je po sredi, jer Aston Vila ja na pragu opstanka u Premijer ligi! Izgubila bi mnogo engleska fudbalska elita eliminacijom kluba takve tradicije, sa peharom šampiona Evrope u svojim vitrinama, zbog toga su puleni Dina Smita još jednom ostavili poslednji atom snage na terenu kako bi došli do tri, zlata vredna boda za opstanak u engleskom prvenstvu. I to ni manje, ni više preko leđa Arsenala koji je posle dve iznenađujuće pobede nad Liverpulom i Mančester Sitijem u poslednjih sedam dana po ko zna koji put pokazao koliko je daleko od velikana koji je svojevremeno osvajao titule bez ijednog poraza... Vama to nije odgovaralo nikako...

Opširnije OVDE.

TROTUR - FRAM (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 2:2

Katastrofa u režiji Frama! Vodili su gosti od 38. minuta i suvereno čuvali prednost sve do pred samog kraja, a onda bukvalno sve prosuli u nekoliko trenutaka. Tačnije, rasponu od osam minuta, koliko je domaćinu bilo potrebno da izjednači i preokrene rezultat. Fram jeste uspeo da vrati meč na nulu u nadoknadi, ali već je bilo prekasno...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.