Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2020, 08:13

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Odlično, ali bez Astaninog kolapsa

Pogledajte ko vam je 18. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

RB LAJPCIG - PSŽ (tip 2, kvota 1,80 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ) – rezultat 0:3

Sveci iz Pariza nisu dozvolili da im se ponovi scenario sa Atalantom, odnosno ni u jednom trenutku nisu dozvolili da bilo ko posumnja da će oni biti prvi finalisti. Tri lopte završile su u mreži golmana Gulašija, a apsolutni junak pobede Parižana je Anhel di Marija sa golom i dve asistencije.

OPŠIRNIJE OVDE.

KRASNODAR – ARSENAL TULA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:0

Fudbaleri Krasnodara prepoznali su važnost utakmice protiv gostiju iz Tule zabeleživši drugi trijumf u trećem kolu ruske Premijer lige, drugi put bez primljenog gola. Prelepom akcijom domaći su stigli do vođstva, a kombinacijom Gazinjskom i Berga do konačnih 2:0

OPŠIRNIJE OVDE.

LEGIJA – LINFILD (tip 1, kvota 1,12) – rezultat 1:0

Legija je pobedom 6:1 u kupu napravila sjajnu uvertiru za duel sa severnim Ircima, međutim izdanje tima iz Varšave bilo je daleko od ubedljivog. Domaćin je skromnim, jednim pogotkom uspeo da se domogne naredne runde u kojoj će morati mnogo ozbiljnije ako planira da nastavi evropski put.

OPŠIRNIJE OVDE.

SELTIK – REJKJAVIK (tip 1, kvota 1,08) – rezultat 6:0

Gigant iz Glazgova rastrgao je nemoćne Islanđane. Po šest komada spakovali su Kelti rivalu na Seltik Parku, po tri u oba poluvremena. Treći put u istoriji šampion Škotske sastao se sa timom sa severa Evrope i treći put nije bilo dileme ko će slaviti pobedu.

OPŠIRNIJE OVDE.

CRVENA ZVEZDA – EVROPA (tip 1, kvota 1,03) – rezultat 5:0

Crveno beli su rutinski odradili posao na startu ovogodišnje evropske pustolovine pošto sup red praznim tribinama stadiona Rajko Mitić sa četiri pogotka počastili autsajdera sa Gibraltara. Hettrik Bena i dva pogotka Mirka Ivanića najavili su ekipu Dejana Stankovića u drugom kolu kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje.

OPŠIRNIJE OVDE.

ENGORDANI – ZETA (tip 2, kvota 2,00) – rezultat 1:3

Zeta je prošla preliminarnu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope i neugodno gostovanje u Andori. Oba tima su uvertiru za međusobni okršaj napravila porazima, ali se ekipa sa stadiona Tršnjica ipak bolje snašla. Vukčević je načeo rivala u završnici prvog dela, a Lambulić sa dva pogotka obezbedio trijumf tima iz Golubovaca.

OPŠIRNIJE OVDE.

BREJ – ŠAMROK II (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:0

Brej je iskoristio činjenicu da mu gostuje jedna od ekipa koja je najmanje pokazala u dosadašnjem toku prvenstva. Jedan pogodak bio je dovoljan domaćinu da nastavi da juri sam vrh tabele i da se domogne treće pobede u prethodne četiri utakmice. Šamrok je ostao na samo jednoj pobedi u prvih sedam kola.

VALUR - AKRANES (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:1

Domaćin se ravanširao rivalu koji ga je pre mesec i po dana tukao 4:1 i koji ga je pobeđivao dva puta u prethodna tri duela. Valur je iskoristio lošu formu rivala da zabeleži četvrti uzastopni trijumf i bukira mesto među najboljih osam u islandskom kupu koji je osvajao u 11 navrata, poslednji put 2016. godine.

PRECRTANO:

MASR – ZAMALEK (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 0:0

Statistika kaže da nije ni bilo realno očekivati da će se bilo koji rival pomaći sa nule. Ekipe su kombinovano imale tri udarca u okvir gola pa pa ne čudi zašto se mreže nisu tresle, što je svakao više odgovaralo fenjerašu Masru. Zamalek može da žali što nije odigrao agresivnije, hrabrije i uzeo ceo plen protiv ekipe od koje ima 23 boda više.

DINAMO BREST – ASTANA (tip 2, kvota 2,30) – rezultat 6:3

Dinamo je odigrao za Crvenu zvezdu pošto je režirao kolaps Astane u Belorusiji i tako vrlo izvesno otvorio status nosioca crveno-belima u trećem kolu kvalifikacija. Epilog utakmice koja je sadržala devet golova bio je šest lopti u mreži kazahstanskog tima u koji je verovala većina kladilaca. Ekipa koja je prethodnih godina znala da se nađe i u nokaut fazi Lige Evrope dopustila je sebi svojevrsnu bruku i poobarala mnoge tikete.

OPŠIRNIJE OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.