Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2020, 08:19

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Građani i Inter jedine su izdajice

Pogledajte ko je 5. jula doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - ASTON VILA (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 1,30) - 2:0

Liverpul je na fantastičan i ozbiljno ubedljiv način osvojio toliko čekanu šampionsku titulu, ali ekipa Jirgena Klopa u finišu sezone ne sme da se igra sa obrazom i sebi dozvoli da pokvari izuzetan utisak. Bilo je prilično naporno i neubedljivo protiv Aston Vile, ali su Redsi ipak uspeli da pronađu put do pobede u samom finišu meča i pogocima Sadija Manea i Kurtisa Džonsa stignu do bodova - 2:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

BILBAO - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,85) - 0:1

Buniće se Katalonci, ali sudija Hoze Luis Gonzales ništa nije kriv. Danijel Garsija je bio nesmotren, jedina greška arbitra je što nije odmah pokazao na belu tačku. Video tehnologija ga je ipak ispravila i Serhio Ramos je Realu doneo pobedu na gostovanju kod Atletika iz Bilbaa – 1:0 u 34. kolu Primere.

Opširnije OVDE.

PORTO - BELENENSEŠ (tip 1, kvota 1,20) - 5:0

Očekivano. Ali, koliko je bilo samo iznenađenja u Portugaliji, nije ništa gotovo dok se ne odradi na terenu. Porto je posao odradio protiv Belenenseša, i to veoma ubedljivo, slavio je sa 5:0 (1:0) i na taj način stigao do 73. boda iz 30 utakmica. Benfika kasni šest bodova i dalje, a do kraja imaju još četiri kola. Deluje da je Porto već stavio jednu ruku na trofej.

Opširnije OVDE.

VILJAREAL - BARSELONA (tip 2, kvota 1,80) - 1:4

Otpisali ste Barselonu u borbi za šampionsku titulu? Možda ste to učinili ipak previše rano. Jer kada igra na ovaj način kao što je to učinila večeras Barsa deluje potpuno nezaustavljivo. Kike Setjen je verovatno prvi put od svog dolaska na istom meču imao razigrani trio Mesi-Suarez-Grizman, pa je nijednog trenutka nije morao da strepi za osvajanje bodova - 4:1 (3:1).

Opširnije OVDE.

KALJARI - ATALANTA (tip 2, kvota 1,60) - 0:1

Fenomenalan fudbal igra Atalanta! Igra ga već duže vreme, ali se ovo čini kao vrhunac. Pobedili su u gostima Kaljari (1:0) koji je bio u odličnoj formi u poslednje vreme. Večeras nije viđena goleaada kao u većini Atalantinih utakmica, ali je Gasperinijev tim pokazao da ume i da sačuva mrežu ponekad. Večeras drugi put zaredom posle nedavne pobede od 2:0 nad Napolijem.

Opširnije OVDE.

NAPOLI - ROMA (tip 1, kvota 1,90) - 2:1

Uoči sezone, Napoli i Roma su bili glavni kandidati da se uz Juventus i Inter plasiraju u Ligu šampiona. Pred kraj sezone, Napoli i Roma su u međusobnom okršaju pokazali zašto ove sezone nisu zaslužili da izbore plasman u Ligu šampiona. Napoli je pobedom 2:1 u „derbiju sunca“ dao dobar odgovor posle onog poraza u Bergamu dok je Roma trećim porazom zaredom nastavila da krčmi bodove i ugled.

Opširnije OVDE.

SAMPDORIJA - SPAL (tip 1, kvota 1,70) - 3:0

Važna tri boda u borbi za opstanak je osvojila Sampdorija koja je deklasirala otpisani SPAL 3:0. Za poluvreme! Dva puta je Lineti kaznio očajne intervencije odbrane gostiju, a treći gol je bio majstorija Gabijadinija iz slobodnjaka. Ostatak meča je bio rutina za domaće...

Opširnije OVDE.

MARIBOR - MURA (tip 1, kvota 1,60) - 3:2

Ako ste i razmišljali da li će Maribor da odradi posao, već posle 4. minuta utakmice niste više imali probleme. Kretu je bio precizan i Maribor je stigao do prednosti. Bajde je digao na 2:0 u 25. minutu utakmice i tako se završilo prvo poluvreme. U drugom je Mura napravila velike probleme, uspela je da izjednači, ali je Tavares sve rešio golom u 94. minutu utakmice.

PRECRTANO

INTER - BOLONJA (tip 1, kvota 1,45) - 1:2

Nedavno je Inter na Meaci prokockao pobedu protiv Sasuola, a danas je izvršio fudbalsko samubistvo protiv Bolonje koja je posle preokreta šokirala domaćina, slavila 2:1 i odnela ceo plen. Siniša Mihajlović je odneo jednu od najvećih pobeda u trenerskoj karijeri, s obzirom da je Inter u jednom momentu imao pobedu na tacni i da je Bolonja bila u skoro bezizlaznoj situaciji. Inter je vodio na poluvremenu, a onda imao penal i igrača više. Lautaro Martinez je ispao tragičar, a Siniša Mihajlović je potom lansirao junaka utakmice i momka o kojem će Italija tek da priča.

Opširnije OVDE.

SAUTEMPTON - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,35) - 1:0

Nije duel Sautemptona i Mančester Sitija bio toliko bitan ni jednima ni drugima, ali Mančester Siti je uspeo da posle rapsodije protiv Liverpula izgubi na Sent Merizu rezultatom 1:0 (1:0). Mada, kakav je to bio pogodak, mogao je i "više da se računa". Če Adams je iskoristio grešku Zinčenka i Edersona i lobom sa 40 metara matirao Siti za pobedu Sautemptona.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.