Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2021, 08:02

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Opet taj Arsenal...

Pogledajte ko vam je 8. aprila doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

LOK. PLOVDIV - CARSKO SELO (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,57) - rezultat 2:0

Dva puta je Georgi Minčev, u 23. i 74. minutu susreta 23. kola šampionata maših komšija bio precizan za tim sa juga Bugarske i to protiv kluba u kojem je proveo četiri više-manje uspešne sezone.

ARSENAL - SLAVIJA P. (tip 2-3, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Gol Tomaša Holeša u samom finišu meča stigao je kao kazna za ekipu Mikela Artete, koja se propisno ispromašivala večeras. Prednjačio je Aleksandar Lakazet, sa dve propuštene prilike sredinom drugog poluvremena.

Opširnije OVDE

AJAKS - ROMA (tip GG3+, kvota 1,73) - rezultat 1:2

Direktni krivci za ovakav ishod bili su reprezentativac Srbije Dušan Tadić i mladi golman Kopljanika, Kjel Šerpen, koji je iznenada dobio priliku da upiše tek treći nastup za prvi tim zbog povrede Martena Stekelenburga i suspenzije Andrea Onane.

Opširnije OVDE

DINAMO Z. - VILJAREAL (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:1

Neosvojiva tvrđava bio je Maksimir ove sezone u Ligi Evrope. U grupnoj fazi u obletali su oko njega CSKA, Volfzberger i Fajenord, u nokaut fazi Krasnodar i Totenhem, ali niko nije uspeo da ga "sruši". A onda je u četvrtfinalu došao Viljareal i pokorio ga.

Opširnije OVDE

GRANADA - MAN. JUN. (tip 2, kvota 1,57) - rezultat 0:2

Engleski predstavnik u Ligi Evrope, iskoristio je kvalitet i iskustvo da skupo kazni spušten gard rivala i sa dva gola stekne značajnu zalihu uoči revanša četvrtfinala.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

ARSENAL - SLAVIJA P. (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 1:1

U četvrtom minutu nadoknade, kada su u londonskom timu pomislili da će se izvući. Korner sa desne strane, niko od fudbalera Arsenala nije uspeo da "očisti" peterac, Pepe nije ni video loptu, a ona se od skupo plaćenog krila odbila do druge stative, odakle je u loptu smestio Tomaš Holeš.

Opširnije OVDE

AJAKS - ROMA (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:2

Sve je nizbrdo pošlo po Ajaks od 53. minuta, kada je Dušan Tadić promašio penal. Kapiten Ajaksa je i iznudio kazneni udarac, ali je šutirao po sredini, a to predosetio Španac Pau Lopez.

Opširnije OVDE

K. SOVJETOV - DINAMO M. (tip 2, kvota 2,40) - rezultat 2:0

Prošle sezone jedan drugoligaš stigao je do finala. Bio je to Himki, koji je poražen od Zenita 0:1, a i ove sezone u igri za trofej i dalje je tim iz nižeg ranga. Reč je o Krila Sovjetov, ekipi koja je u Samari savladala moskovski Dinamo.

Opširnije OVDE

RED STAR 93 - LION (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 2:2 (penalima 4:5)

Posle 2:2 pobednika su odlučili penali, a uspešniji su bili gosti zahvaljujući odbrani Nemca Julijana Polesberka, inače rezervnog golmana, u trećoj seriji. Tagičar je bio 23-godišnji Diego Mišel.

Opširnije OVDE

HANOVER - VIRCBURGER (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:2

Poslednji put Van La Para je bio precizan sredinom oktobra 2019. godine u prvom kolu Kupa Srbije protiv Trepče, u pobedi Crvene zvezde od 8:0. Od tada je usledio golgeterski post, prekinut tek ove večeri na gostovanju Hanoveru.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.