Izvor: RTS, 27.Sep.2021, 17:54

Revanš meč Usik-Džošua početkom naredne godine?

Revanš meč za titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji između Ukrajinca Aleksandra Usika i Britanca Entonija Džošue mogao bi biti održan u februaru ili martu naredne godine, prenose britanski mediji.
Ukrajinski bokser je u subotu na stadionu Totenhema u Londonu pobedio Entonija Džošuu na poene i preuzeo je titule bokserskog prvaka sveta u četiri verzije.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ugovoru koji je potpisan pre ovog meča stoji da je u slučaju poraza Džošue obavezan revanš.
"Ne znam ništa o revanšu, ali pretpostavljam da će biti održan u februaru ili martu. Mislim da bi najisplativije bilo da se ponovo sve organizuje u Velikoj Britaniji, ali sam svestan da će Usikovi zastupnici želeti da borba bude održana u Ukrajini. Međutim, to je malo verovatno", izjavio je Edi Hern ispred agencije koja zastupa britanskog boksera.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Usik o nokautu: Zašto tražite krv? Da li ste svesni štete?

Izvor: B92, 28.Sep.2021, 15:45

Ukrajinski bokser Aleksandar Usik prokomentarisao je zašto nije pokušao da nokautira Entonija Džošuu u borbi za titulu prvaka sveta...Usik je oduzeo Džošuo četiri šampionska pojasa pobedom jednoglasnom odlukom sudija u Londonu...Iako je bio dominantan u ringu, on je posle meča istakao da nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.