Revanš između Fjurija i Klička 29. oktobra

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2016, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revanš između Fjurija i Klička 29. oktobra

Britanski bokser Tajson Fjuri objavio je da je njegov revanš sa Ukrajincem Vladimirom Kličkom zakazan za 29. oktobar.

27-godišnji Fjuri je u borbi sa Kličkom u novembru prošle godine osvojio svetsku titulu u teškoj kategoriji u verzijama WBO, WBA i IBF. Njihov revanš je prvobitno bio zakazan za ovaj mesec, ali je Fjuri bio primoran da ga odloži zbog povrede članka.

“16 nedelja pre nego što uništim Klička, ne mogu da dočekam”, napisao je Fjuri na Tviteru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Njihov meč biće održan u “Mančester areni”, a prvobitno je bio zakazan za subotu. Međutim, britanski bokser se prošlog meseca povredio na treningu, a Kličko je u to vremenu:

“Jedna stvar je jasna, a to je da ću vratiti svoje pojaseve nekoliko nedelja kasnije”.

Fjuri će protiv Klička braniti pojaseve u WBO i WBA verzijama, a otkako je odložio meč sa Kličkom našao se na udaru medija, koji su objavili da je pod istragom za dopinga, što je oštro negirao.

Fjuri je prvobitno u svom posedu imao sva tri šampionska pojasa koje je dobio pobedom nad Kličkom, ali mu je onaj iz IBF verzije oduzet jer ga nije branio protiv obaveznog izazivača. U međuvremenu, taj pojas je osvojio njegov sunarodnik Entoni Džošua.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.