Reprezentativac Portugala zvanično u Al Hilalu

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 23:28

Reprezentativac Portugala zvanično u Al Hilalu

Portugalski fudbaler Ruben Neves zvanično je postao član Al Hilala, objavio je klub iz Saudijske Arabije na zvaničnom sajtu.

Neves (26) je postao najskuplje prodati fudbaler u istoriji Vulverhemptona, pošto je engleski premijerligaški klub dobio 55 miliona evra na ime obeštećenja.

Portugalac je sa čelnicima kluba iz Rijada potpisao trogodišnji ugovor.

Prema najavama, Al Hilal će se narednih dana dodatno pojačati zvučnim imenima, da bi odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << večitom gradskom rivalu Al Nasru koji se zimus pojačao Kristijanom Ronaldom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ruben Neves zvanično potpisao za Al Hilal

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jun.2023, 11:42

Neves je postao najskuplje prodati fudbaler u istoriji Vulverhemptona Portugalski fudbaler Ruben Neves zvanično je danas postao član Al Hilala, objavio je klub iz Saudijske Arabije na zvaničnom sajtu. Neves (26) je postao najskuplje prodati fudbaler u istoriji Vulverhemptona, pošto je engleski premijerligaški...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.