Izvor: Piplmetar.rs, 28.Mar.2024, 08:30

Reprezentativac Brazila suspendovan na dve godine zbog doping-skandala!

Napadač Flamenga Gabrijel Barbosa (27) suspendovan je na dve godine zbog pokušaja prevare tokom doping kontrole, saopštila je Brazilska antidoping agencija.
To telo je presudilo protiv reprezentativca Brazila u slučaju koji se dogodio u aprilu prošle godine prilikom doping kontrole na treningu Flamenga pred okršaj sa Fluminenseom.
Svi igrači bili su u obavezi da daju uzorak, a Barbosa je prvo dao ignorisao upute kontrolora, da bi tek posle nekoliko sati pristao da da uzorak.
No, to nije moglo bez skandala jer je test na urin želeo da obavi drugačije od onoga što protokol nalaže, a to je da je prilikom davanja uzorka neophodno prisustvovanje kontrolora.
Popularni „Gabigol“ je zbog toga pobesneo i na kraju...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.