Reprezentacija Argentine će se takmičiti u Evropi?!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentacija Argentine će se takmičiti u Evropi?!

"Foks" lansirao vest, ali ovo je zaista teško zamisliti...

Bizarna priča stiže iz Južne Amerike.

Naime, prema informacijama Foksa, ako Argentina odluči da ne igra na sledećoj Kopi u znak protesta zbog, kako kažu, korupcije na prvenstvu u Brazilu, oni će zaigrati u Evropi.

Naime, dobili su poziv UEFA da igraju u Ligi nacija, ili makar tako tvrde argentinski mediji.

Argentina bi krenula iz grupe D, zvuči neverovatno, tu bi mogli da igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa San Marinom, Lihtenštajnom, Maltom, Andorom, Luksemburgom i Gibraltarom.

Ne zaboravimo, Argentinci su domaćini naredne Kope, 2020. posle čega će se šampionat Južne Amerike igrati kao i evropski, svake četiri godine.

Zbog toga bi "Gaučosi" mogli da razmisle o ovom predlogu, za par godina bi došli do toga da igraju sa najboljim reprezentacijama Evrope, ali nije jasno, šta bi, osim novca, time dobili...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nezadovoljna Argentina želi u evropsku Ligu nacija

Izvor: B92, 08.Jul.2019

Fudbalska reprezentacija Argentine dobila je poziv da učestvuje u Ligi nacija, prenose argentinski mediji...Liga nacija je novo takmičenja koje je pokrenuto pod poktoviteljstvom UEFA pre nepunih godinu dana, a u kojem učestvuju nacionalni timovi iz Evrope...Argentina razmatra ovu opciju zbog nezadovoljstva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.