Repeša je ogorčen i ne vidi smisao

Izvor: Mondo, 23.Apr.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Repeša je ogorčen i ne vidi smisao"

KK Budućnost potvrdio je rastanak sa trenerom.

U skladu sa najavom, Jasmin Repeša (57) je dao otkaz.

Trener Budućnosti rastao se sa klubom dan nakon neuspeha u finalu ABA lige, završenog porazom njegovog tima u beogradskoj "majstorici".

Informaciju o njegovom odlasku ozvaničio je klub.

"Obaveštavamo navijače našeg kluba, ali i celokupnu javnost, da je trener Jasmin Repeša podneo ostavku na čelu šefa stručnog štaba našeg kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koju je Upravni odbor kluba prihvatio. Tokom prethodna četiri meseca, trerner Repeša je vodio klub u regularnom delu Evrolige kao i do finala regionalnog takmičenja. Budućnost VOLI se ovim putem zahvaljuje dosadašnjem treneru na saradnji, predanom i profesionalnom odnosu prema klupskim obavezama i želimo mu uspešan nastavak trenerske karijere. Gospodin Repeša je naglasio da je ogorčen na sva dešavanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi", saopšteno je.

Repeša u ponedeljak nije hteo da izađe pred novinare u "Pioniru" nakon pete utakmice finalne serije, u kojoj je njegov tim izgubio ubedljivom razlikom, a njegovi igrači bili napadnuti pre zagrevanja uoči početka. Tako je bilo i nagovešteno da će se rastanak dogoditi - nepuna 24 časa posle utakmice.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.