Renoviran Centar za kulturu i sport Šumice

Izvor: RTS, 04.Jun.2020, 18:26

Renoviran Centar za kulturu i sport "Šumice"

Uspešni sportisti opštine Voždovac, osvajači svetskih i evropskih medalja i pehara, koji su do skoro vežbali u ruiniranim prostorijama sportskog centra "Šumice", sada nakon renoviranja mogu da vežbaju u tom centru koji može da se poredi sa svetskim sportskim ustanovama.
Skupština GO Voždovac je 2016. godine pokrenula postupak likvidacije Centra za kulturu i sport "Šumice" i preuzela na sebe dug >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 120 miliona dinara, navdeno je u saopštenju Opštine.

Radi unapređenja usluga, u prethodnom mesecu završeno je rekonstruisanje krova koji je godinama unazad prokišnjavao.
Sportska dvorana je okrečena, zamenjen je ceo parket novim, sređeni su toaleti i tuš kabine, svlačionice za igrače i sudije, VIP loža, kao i lekarska ambulanta, navedeno je u saopštenju.
Postavljena je nova portirnica u holu zgrade, LED rasveta na plafonima, promenjena je kompletna keramika i stolarija - prozori i vrata, a ceo prostor je klimatizovan.
Završene radove obišao je predsednik Opštine Aleksandar Savić sa saradnicima koji je u razgovoru sa direktorom "Voždovačkog centra Šumice" Zoranom Ivanišem istakao da su svi građani dobrodošli u renovirane "Šumice" i da sada "Voždovac može očekivati još više sportskih medalja".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Renoviran Centar za kulturu i sport "Šumice"

Izvor: B92, 04.Jun.2020

Renoviranje Sportskog centra "Šumice" u Beogradu je završeno...Uspešni sportisti opštine Voždovac, osvajači svetskih i evropskih medalja i pehara, koji su do skoro vežbali u ruiniranim prostorijama sportskog centra "Šumice", sada nakon renoviranja mogu da vežbaju u tom centru koji može da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.