Rendžersi dobijaju novog vlasnika?

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rendžersi dobijaju novog vlasnika?

Stečajni upravnici škotskog velikana Rendžersa objavili su da razmatraju tri ponude za preuzimanje finansijski razorenog kluba i naveli da bi jedna mogla da bude prihvaćena sledeće nedelje.
U iščekivanju da bankrotirani Rendžers do kraja sezone izađe iz stečaja administratori su otkrili da ukupna dugovanja kluba prelaze sumu od 200 miliona dolara.
Vidimo svetlo na kraju tunela. Iako ne možemo da preciziramo termin, izlazak kluba iz stečaja do kraja sezone ne izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << neostvariv – rekao je predstavnik agencije koja je preuzela posao stečajnog upravnika Rendžersa, Dejvid Vajthaus.
Potencijalni kupci kluba koji je osvojio 54 titule prvaka Škotske su dva neidentifikovana ponuđača iz SAD i Singapura i konzorcijum takozvanih „Plavih vitezova”, predvođen bivšim direktorom Rendžersa, Polom Marejem.
Rendžers je proglasio bankrot sredinom februara i škotska Premijer liga mu je automatski oduzela 10 bodova, čime je najveći rival Seltik praktično osigurao titulu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.