Rendžers preživeo Švajcarsku, PSV ubedljiv

Izvor: B92, 15.Avg.2023, 22:29

Rendžers preživeo Švajcarsku, PSV ubedljiv

Fudbaleri Glazgov Rendžersa prošli su u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, nakon što su eliminisali švajcarski Servet.

"Policajci" su nakon trijumfa na svom terenu (2:1), odigrali 1:1 na gostovanju i tako stigli na korak do plasmana u elitno takmičenje.

Servet je u revanšu imao prednost od 22. minuta zahvaljujući golu Kutesa, međutim, Tavernije je na startu nastavka, u 51. minutu, doneo izjednačenje svom timu.

Mogao je Rendžers do kraja susreta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i do preokreta, ali u 80. minutu Desers je pogodio stativu.

Škotski tim će u plej-ofu igrati protiv PSV-a, koji je izbacio Šturm iz Graca.

Najpre je slavio u Ajndhovenu sa 4:1, da bi u revanšu načinio preokret – 3:1.

Šturm je vodio od 26. minuta golom Bovinga, ali je do pauze PSV preko Vermana u 32, odnosno De Jonga u 40. minutu preokrenuo.

Konačnih 3:1 postavio je Pepi u 85. minutu utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Meč za infarkt – Srbi i PAO prošli dalje VIDEO

Izvor: B92, 15.Avg.2023

Fudbaleri Panatinaikosa plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u dvomeču eliminisali Olimpik iz Marseja..."Zeleni", koje predvodi naš Ivan Jovanović, slavili su na "Velodromu" posle boljeg izvođenja penala (5:3)...PAO je u Atini pre nedelju dana pobedio 1:0, da bi u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.