Rendžeri jači za Pirata i Zver: Borini i Sandro stižu u KPR

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rendžeri jači za Pirata i Zver: Borini i Sandro stižu u KPR

Kvins Park Rendžers je ovog prelaznog roka bio neobično tih, pogotovo kada se pogleda kako se klub ponašao na tržištu prošli put kada je bio u Premijer ligi.

Ipak, izgleda da je stari lisac Hari Rednap ostavio poslove za poslednji dan prelaznog roka, a nema sumnje da će navijači Rendžera biti zadovoljni obavljenim kupovinama.

Umesto Loika Remija u napadu će igrati Fabio Borini, a tim sa Loftus Rouda će Liverpulu platiti 12.500.000 evra, pritom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crveni će možda zaraditi još skoro četiri miliona evra na ime raznih bonusa. Podsetimo, Borini je početkom leta odbio da pređe u Sanderlend, jer je želeo da se bori za mesto u timu, ali kako je na Enfild stigao kontigent ofanzivnih igrača Italijan je shvatio da će morati na nekom drugom stadionu da proslavlja pogotke grizući „nož“ kao pirat.

KPR je ugovorio transfer još jednog igrača – Sandra Ranijera (25) iz Totenhema. Brazilac je bio miljenik navijača kada je Rednap bio trener Pevaca, ali je veći deo prošle sezone bio povređen i ispao je iz forme. Pritom je ekipa iz Londona jaka na poziciji zadnjeg veznog jer na njoj igraju Dembele, Paulinjo i Bentaleb, a danas je za tim sa Vajt Hart Lejna potpisao i Benjamin Stambuli te je Sandro odlučio da promeni sredinu u potrazi za većom minutažom.

Uprava KPR-a je tako održala obećanja i dovela dva mlada igrača željna uspeha.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.