Ren opet koban po PSŽ, da li će biti i po Tuhela?

Izvor: Mondo, 18.Avg.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ren opet koban po PSŽ, da li će biti i po Tuhela?

Prvi poraz prvaka Francuske, već u drugom kolu nacionalnog šampionata.

Fudbaleri Pari sen Žermena kao gosti su izgubili od Rena u meču drugog kola francuskog prvenstva, što bi narednih dana, ili u perspektivi, moglo da otvori pitanje statusa nemačkog trenera Tomasa Tuhela.

PSŽ je poveo preko Edinsona Kavanija u 36. minutu, ali je Nijang izjednačio u 44. a Del Kastiljo preokrenuo već u 48. minutu.

Iako su "sveci" do kraja imali izrazitu terensku inicijativu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i stvorili mnogo prilika, Kilijan Mbape i ostali nikako nisu uspeli da ubace loptu u mrežu, pa je utakmica završena rezultatom 2:1 (1:1).

Ovaj poraz dodatno boli prvaka Francuske, jer mu je Ren zadao udarac i u finalu Kupa krajem aprila, kada je trijumfovao boljim izvođenjem penala.

PSŽ se početkom avgusta u Šenženu revanširao (2:1), osvojivši tako Superkup, ali u nedelju uveče se potvrdilo da su im crveno-crni vrlo nezgodan protivnik.

Na tabeli sa svih šest bodova vode Lion, Nica i Ren. Sa po četiri ih prate Mec, Rems, Sent Etjen i Tuluz, dok su Parižani osmi sa tri boda.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.