Remi Valensije i Sevilje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Valensije i Sevilje

Fudbaleri Valensije i Sevilje odigrali su 0:0 u drugoj utakmici 32. kola španske Primere.

Sevilja je u prvom poluvremenu imala bolje šanse, a najbolju je propustio Stevan Jovetić, kada je u 17. minutu pogodio stativu. Simone Zaza je imao nekoliko sjajnih šansi za Valensiju, a u 74. minutu je i zatresao mrežu, ali gol nije priznat zbog ofsajda.

Sevilja je ostala na četvrtom mestu tabele, sa tri boda manje od trećeplasiranog Atletiko Madrida. Valensija se popela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na 11. mesto, sa istim brojem bodova i boljom gol razlikom od Alavesa, koji sutra protiv Viljareala igra svoj meč 32. kola.

U prvoj današnjoj utakmici, Espanjol je u gostima pobedio Leganes 1:0, golom Lea Baptistaa u trećem minutu nadoknade vremena. Tim iz Barselone sačuvao je tako šanse da će se plasirati u Evropu, pošto sada zaostaje četiri boda za Bilbaom na šestom mestu.

Kasnije danas igraju se još dve utakmice: Betis-Eibar i Granada-Selta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.