Remi Redinga i Fulama na startu plej-ofa, četa Japa Stama u problemu (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Redinga i Fulama na startu plej-ofa, četa Japa Stama u problemu (video)

Fudbaleri Fulama i Redinga odigrali su nerešeno u prvom susretu polufinala plej-ofa Čempionšipa.

Ekipa Slaviše Jokanovića je na svom "Krejven Kotidžu" odigrala 1:1 (0:0) sa Redingom, u prvom susretu plej-ofa za plasman u Premijer ligu.

Fulam je bio dominantan u prvih 45 minuta, ali nisu uspevali da stvore ozbiljniju priliku pred golom gostiju.

Nakon osam minuta igre u nastavku, gosti dolaze do prednosti. Strelac je bio Džordan Obita, nakon lepog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << udarca sa leve strane.

Ipak, čini se da je Fulam u ovoj situaciji i oštećen. Najpre je Pol Mekšejn oštro startovao nad Kernijem, sudija se nije oglasio, a u nastavku je lopta u ruku pogodila Vilijamsa koji je bio na zemlji, sudija se ni tada nije oglasio.

Pogodak Obite mmožete pogledati u nastavku, kao i situaciju koja je prethodila golu.

Domaćin je nekih 10ak minuta kasnnije došao do izjednačenja, nakon lepe akcije Al Habsi je ukrotio udarac Melouna, ali je na odbitak naleteo najbolji igrač Fulama ove sezone Tom Kerni, koji lako pogađa praznu mrežu.

Igrao se 80. minut, kada su gosti doživeli veliki peh, štoper i asistent kod jedinog gola Redinga Pol Mekšejn je zaradio direktan crveni karton, zbog katastrofalnog starta, glavni arbitar Etvel je u potpunosti bio u pravu kada ga je poslao u svlačionicu.

Fudbaleri Fulama ipak nisu iskoristili brojčanu prednost do kraja susreta, ali će Reding u revaš meč morati bez jednog od najboljih defanzivaca, te ekipa Slaviše Jokanovića još uvek ima dobre šanse za plasman u finale.

Revanš susret je zakazan za 16. maj, na stadionu "Madejski" u Redingu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Osasuna slavila u derbiju začelja i poslala Granadu na samo dno

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017

Fudbaleri Osasune slavili su na svom stadionu protiv Granade u susretu 37. kola, koji nije imao takmičarski značaj...Slavio je domaćin u Pamploni rezultatom 2:1 (1:1) i tako došao do tek četvrtog trijumfa ove sezone...Poveli su fudbaleri Osasune golom Mondragona u 24. minut, nakon gužve u kaznenom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.