Remi Čelzija i Arsenala, serija Njukasla (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2012, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Čelzija i Arsenala, serija Njukasla (VIDEO)

Na Emirejtsu bez pobednika. Posle trijumfa u prvom meču polufinala nad Barselonom, Čelsi nije poklekao ni protiv gradskog rivala Arsenala. Podela bodova u ovom trenutku odgovara i jednima i drugima.

Tobdžije su na trećoj poziciji i najbliži su učešću u najelitnijem evropskom takmičenju. Potrebne su im još dve pobede u preostala tri kola kako bi osigurali.


szólj hozzá: Arsenal Chelsea 0:0 HIGHLIGHTS
Igračima sa Stamford Bridža jeste bila potrebna pobeda u borbi za četvrto mesto, ali je bilo teško očekivati da će pred revanš sa Kataloncima pružiti maksimum i jurišati na tri boda.
Holandski reprezentativac Robin Van Persi se ispromašivao i verujemo, kladioničare ostavio bez novca. Nekoliko puta je bio u odličnoj situaciji da pogodim ali je Čeh branio ili je Persi mašio.
Domaći su imali nekoliko povoljnih prilika i ako je neko trebao da osvoji ceo plen onda je to Arsenal. Branislav Ivanović nije bio u protokolu duela jer ga je Di Mateo sačuvao za susret u ligi šampiona.
Njukasl je sve bliži plasmanu u Ligu šampiona. Crno-beli su u fantastičnoj seriji, a nova žrtva bio je Stouk.

szólj hozzá: Newcastle vs Stoke 3:0 GOALS
Goste je otvorio Francuz Joan Kabaje u 14. minutu, a isti igrač je učestvovao u akciji kod drugog gola, četiri minuta kasnije. Kabaje je tada namestio gol nezaustavljivom Papisu Dembi Siseu. Nije to sve bilo od nekadašnjeg igrača Lila, koji je u 57. minutu postigao svoj drugi, a treći gol za Njukasl.
Blekburnu gori pod nogama, ali im je posle trijumfa protiv Noriča za nijansu lakše. Tim Radosava Petrovića je poveo u 41. minutu golom Formike, a prednost je duplirao na početku drugog poluvremena, kad je precizan bio Hoilet. Petrović je u igru ušao u 83. minutu, kad je zamenio upravo Hoileta.
Na ruku Blekburnu je išao i poraz Vigana. Doduše, oni su kao gosti imali bod u džepu, ali nisu izdržali do kraja. U 89. minutu im je presudio Filip Senderos. Vigan je čak imao prednost, u 57. minutu je gol za njih postigao Bojs, ali je samo minut kasnije izjednačio Pogrebnjak, na asistenciju Dempsija. Trenutak odluke došao je minut pre kraja u režiji već pomenutog Senderosa.
Bolton je mogao pobedom protiv Svonsija da bude iznad crte, ali nisu izdržali pritisak. Gosti su poveli još u 6. minutu golom Sinklera, a domaći su brzo došli do izjednačenja, kad je pogodio Igls. Do kraja meča je bilo dosta uzbuđenja, ali ne i promene rezultata.
Najmanje zanimljiv je bio duel Aston Vile i Sanderlenda. Vila je čak 15. put ove sezone remizirala, u čemu je apsolutni rekorder u Premijer ligi. Najuzbudljivije je bilo u završnici, kad su gosti ostali sa desetoricom, isključen je Gardner.
Semafor 35. kola:
Arsenal  – Čelsi 0:0
Aston Vila – Sanderlend 0:0
Blekburn – Norvič 2:0 (Formika 41, Hoilet 49)
Bolton – Svonsi 1:1 (Igls 14 – Sinkler 6)
Fulam – Vigan 2:1 (Pogrebnjak 58, Senderos 89 – Bojs 57)
Njukasl – Stouk 3:0 (Kabaje 14, 57, Sise 18)
Večeras:
KPR – Totenhem
Nedelja:
Mančester junajted – Everton
Liverpul – VBA
Vulvs – Mančester siti

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mreže mirovale na Emirejtsu, Arsenal i Čelsi razočarali publiku

Izvor: Blic, 21.Apr.2012

U okviru 35. kola Premijer lige odigrana je 150. ligaška utakmica između velikih londonskih rivala, Arsenala i Čelsija, koja je završena rezultatom 0:0. ..Na krilima pobede protiv Barselone, londonski Čelsi je došao na Emirejts, gde je bez suspendovanog Ivanovića i povređenog Drogbe, ukrstio...

Nastavak na Blic...

Arsenal i Čelsi podelili bodove, Totenhem izgubio

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2012

Posle trijumfa u prvom meču polufinala LŠ nad Barselonom, Čelsi nije poklekao ni protiv gradskog rivala Arsenala rezultatom 0:0, a podela bodova u ovom trenutku izgleda da odgovara i jednima i drugima..."Tobdžije" su na trećoj poziciji i najbliži su učešću u najelitnijem evropskom takmičenju....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.