Remi Brajtona i Fulama, gol Mitrovića

Izvor: RTS, 01.Sep.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Brajtona i Fulama, gol Mitrovića

Fudbaleri Brajtona i Fulama odigrali su nerešeno 2:2 (0:1) u meču četvrtog kola Premijer lige. Pobede Čelsija, Sautemptona i Volvsa.
Fudbaleri Fulama nisu uspeli da sačuvaju dva gola prednosti, Brajton je na svom terenu da stigao do izjednačenja. Strelac drugog gola za Fulam bio je reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović, koji je i skrivio jedanaesterac iz koga je domaćin izjedančio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Fulam je poveo u 43. minutu susreta. Seri je sjajno prebacio odbranu domaćina i uposlio Šurlea koji uspeva da matira golmana. Ovim rezultatom otišlo se na odmor.
Gosti su udvostručili prednost u 62. minutu. Golman je poslao dubinsku loptu ka Mitroviću, ovaj na desnoj strani vara svog čuvara i utrčava u kazneni prostor, prvi pokušaj golman domaćih je uspeo da odbije, ali Mitrović je bio neumoljiv i ponovo šutirao i zatresao mrežu.
Domaćin se nije predavao i samo pet minuta kasnije uspeo da smanji prednost Fulama. Posle kontranapada Knokart pronalazi Marija koji pogađa gol gostiju.
Brajton je izjednačio u 84. minutu iz penala, koji je skrivio Mitrović igranjem rukom u šesnaestercu. Siguran sa bele tačke bio je Mari.
Čelsi je savladao Bormut sa 2:0 (0:0). „Plavci" su otpor gostiju slomili tek u drugom poluvrenu. Prvi gol postigao je Pedro u 72. minutu. Konačan rezultat postavio je Azar u 85.
Premijer liga, četvrto kolo:
Lester - Liverpul 1:2
Brajton - Fulam 2:2
Čelsi - Bormut 2:0
Kristal Palas - Sautempton 0:2
Everton - Hadersvild 1:1
Vest Hem - Volvs 0:1

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verder u 96. minutu do pobede nad Ajtrahtom u Frankfurtu

Izvor: RTS, 01.Sep.2018

Fudbaleri Verdera savladali su Ajtraht u Frankfurtu sa 2:1 (0:1) u meču drugog kola Bundeslige. Pobede zabeležili Volfsburg i Hofenhajm. . Ajtraht je u „džepu" imao vredan bod, ali je Verder uspeo da stigne d pobede golom...

Nastavak na RTS...

Siti bolji od Njukasla

Izvor: RTS, 01.Sep.2018

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Njukasl sa 2:1 (1:1) na svom terenu u meču četvrtog kola Premijer lige. . Fudbaleri Sitija nakon remija protiv Volvsa vratili su se na pobednički kolosek. U izuzetno uzbudljivom meču...

Nastavak na RTS...

LIGA 1: Mitrovićev autogol, poraz Strazbura (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018

Rezultat bio 3:2...Fudbaleri Strazbura izgubili su u utakmici 4. kola Lige 1 i to kao domaćini, od Nanta. Rezultat je bio 3:2 u korist gostiju, a jedan od strelaca bio i Stefan Mitrović. Bivši reprezentativac Srbije međutim nije pogodio mrežu protivnika, već svoju. Posle centaršuta sa leve strane,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.