Remi Augsburga i Borusije Menhengladbah

Izvor: RTS, 28.Feb.2016, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Augsburga i Borusije Menhengladbah

Augsburg i Borusija Menhengladbah odigrali 2:2 i podelili bodove u 23. kolu Bundeslige.
Fudbaleri Augsburga i Borusije Menhengladbah odigrali su nerešeno 2:2 u prvoj nedeljnoj utakmici 23. kola nemačke Bundeslige.

Augsburg je dobro počeo utakmicu, došao do dve dobre prilike u prvih pola sata igre, ali je ipak Borusija prva stigla do prendnosti, a strelac je bio Rafael u 33. minutu na asistenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ibrahima Traorea.
Taj rezultat je na snazi ostao do poluvremena, da bi Augsburg od 50. do 53. minuta stigao do preokreta.
Izjednačujući pogodak postigao je Alfred Fingobason u 50, a tri minuta kasnije veliku radost domaćim navijačima doneo je Fransisko Kajubi.
Ipak, nije dugo Augsburg ostao u prednosti, pošto je Borusija već u 55. minutu stigla do izjednačenja preko Fabijana Džonsona.
Augsburg zauzima 13. mesto sa 25 bodova, dok je Borusija četvrta sa 36.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rudi dao, Rudi uzeo Hofenhajmu: Dortmund gazio tek sa igračem više (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2016

Ključni trenutak utakmice bio je crveni karton Sebastijana Rudija u 58. minutu kada je prekršajem sprečio kontranapad domaćina. Prethodno, ovaj fudbaler je u 25. minutu šokirao domaćina i doveo Hofenhajm u vođstvo..Borusija Dortmund preživela je pakao koji joj je na Vestfalenu priredio Hofenhajm....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.