Reljić u petak stiže na Marakanu

Izvor: Blic, 05.Jan.2010, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reljić u petak stiže na Marakanu

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić uspešno je obavio pregovore u Pljevljima gde je dogovorio transfer Stevana Reljića u redove lidera Jelen Superlige. Levi bek Rudara stiže na Marakanu u petak kada će potpisati ugovor na tri i po godine.

"Prelazni rok je i definitivno završen, sada mirno čekamo start priprema i nasatavak sezone. Reljić će pojačati konkurenciju na poziciji levog beka i kao i svi igrači koji su ove zime stigli imaće šansu da dokaže da zaslužuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zvezdin dres" kaže Ivan Adžić, a prenosi zvanični sajt kluba.

Sam Reljić ističe da su mu ovim transferom snovi postali realnost.

"Jedva čekam da obučem dres i da počnem pripreme. Doživeo sam veliku satisfakciju. Kad me je Adžić prvi put pozvao zaista nisam mogao da verujem da će snovi postati stvarnost. Sada moram da pokažem da nisam došao na Marakanu da bih popunjavao broj", kaže Reljić.

Sportski direktor beogradskih crveno-belih ne krije da je dovođenje šest novih fudbalera samo dopuna postojećeg igračkog kadra.

"Možda zvuči mnogo kad se pogleda brojka ali cilj je napraviti konkurenciju od minimum dva igrača na svakoj poziciji. Time se dobija kvalitet i mogućnost da izdrže ritam sreda - subota koji nas sve očekuje na proleće zbog priprema reprezentacije za Mondijal. Ujedno, biće i odlazaka ove zime i igrački kadar će biti na optimalnom broju, po zahtevima šefa struke", ističe Adžić.

O tim odlascima sportski direktor u ovom trenutku ipak ne želi mnogo da priča.

"Nosioci igre ostaju, tu se javljaju imena jednog ili dva igrača koje traže evropski klubovi. Što se tiče onih sa manjom minutažom njima ćemo pomoći da više igraju kao pozajmljeni igrači ili da odu dalje, da budu prodati ali po povoljnim uslovima", dodao je Ivan Adžić.

Fudbaleri Crvene zvezde će 9. januara u 11 časova početi sa pripremema za prolećni deo sezone.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevan Reljić poslednje pojačanje

Izvor: Beta, 05.Jan.2010

BEOGRAD, 5. januara 2010. (Beta) - Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Ivan Adžić izjavio je da je dolaskom Stevana Reljića iz Rudara iz Pljevalja januarski prelazni rok definitivno završen za beogradsku ekipu..."Prelazni rok je i definitivno završen, sada mirno čekamo start priprema...

Nastavak na Beta...

Adžić: Reljić poslednje pojačanje, ali stvarno

Izvor: Sportal.rs, 05.Jan.2010

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić, izjavio je da je dolaskom Stevana Reljića iz Rudara iz Pljevalja januarski prelazni rok definitivno završen za beogradsku ekipu.

Nastavak na Sportal.rs...

Stevan Reljić poslednje pojačanje

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jan.2010

BEOGRAD, 5. januara 2010. (Beta) - Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Ivan Adžić izjavio je da je dolaskom Stevana Reljića iz Rudara iz Pljevalja januarski prelazni rok definitivno završen za beogradsku ekipu. "Prelazni rok je i definitivno završen, sada mirno čekamo start priprema...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.