Rekordan broj učesnika na Sajmu sporta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordan broj učesnika na Sajmu sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i danas je obišao sportske štandove na Međunarodnom sajmu sporta u Beogradu i poslao poruku da je ovogodišnja manifestacija srušila rekorde po posećenosti.

Udovičić se u hali 1 Beogradskog sajma sastao i sa kolegom iz ministarstva odbrane Aleksandrom Vulinom, a potom su zajedno prošetali do štanda Košarkaškog saveza Srbije.

Upravo se na štandu KSS-a Udovičić pozdravio sa prvim čovekom KSS-a Predragom Danilovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem, proslavljenim košarkašem Nenadom Krstićem i najboljom srpskom košarkašicom Sonjom Petrović.

Najveću pažnju dece privukla je poseta ministra Udovičića kod poznatih jutjubera Đote i Noleta na terenu za badminton, gde se odmah napravila ogromna gužva u igri nožnog tenisa.

"Drago mi je što smo uspeli da okupimo već sada rekordan broj učesnika Sajma sporta i da smo postigli svrhu. Očigledno je da se svi zabavljaju, druže, igraju i što je najbitnije oprobavaju se u novim sportovima kako bi iskazali umeće", rekao je Udovičić Tanjugu na Sajmu sporta.

Sajam sporta prilika je da svi vide istinske šampione, kaže nekada najbolji vaterpolista sveta.

"Na Sajmu mogu da se vide idoli i ljudi koji su pomerali granice, nezahvalno je izdvojiti nekog od toliko asova. Postoji mogućnost da se deca oprobaju u onome što ne mogu svaki dan kao što su stena za penjanje, karting staza, streljaštvo. Sajam je pokazao da se sport živi i oseća, kao i da je Srbija sportska nacija", zaključio je Udovičić i pozvao sve da posete Sajam sporta do kraja vikenda.

Do kraja dana planirano je da obavi sastanak sa crnogorskim kolegom, takođe nekada istaknutim vaterpolistom, Nikolom Janovićem, kao i poseta štandovima Vaterpolo saveza i Rukometnog saveza Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.