Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 13:46

Rekord sezone dovoljan samo za četvrto mesto

Sinančević deveti u svojoj disciplini.

Srpska atletičarka Andriana Vilagoš osvojila je četvto mesto na mitingu Dijamantske lige u Lozani u disciplini bacanje koplja.

Vilagoš je u četvtoj seriji izbacila hitac od 61,87, što je ujedno i njen najbolji rezultat ove godine.

To je bio njen jedini hitac preko 60 metara koji je bio dovoljan za jedno mesto ispod podijuma.

Na vrh istog se popela Australijanka Litl Mekenzi, koja je ostvarila rekord >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karijere sa 65,70 metara. Drugo i treće mesto su zauzele Haruka Kitaguči iz Japana (63,35) i Letonka Lina Muze (62,58).

Od preostalih srpskih učesnika mitinga, Armin Sinančević je osvojio tek deveto mesto. On je imao samo jedan ispravan izbačaj i to u prvoj seriji (19,50).

Oboreno je i nekoliko rekorda mitinga, poput Femke Bola u disciplini 400m prepone (52,76 sekundi) i Jakoba Ingerbrigstena u disciplini 1.500m (3:28,72).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.