Regionalna liga, ko, s kim i kako?

Izvor: B92, 24.Feb.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Regionalna liga, ko, s kim i kako?

Sedamnaesta epizode našeg serijala Rekonstrukcija bavi se večnom i kontroverznom temom - formiranjem regionalne lige.

U javnosti se ideje o prekograničnoj saradnji pojavljuju svako malo, uvek sa mnogo racionalnih argumenata.

Sa druge strane medalje je emotivna priča i snovi o tome da se sve vrati na nekadašnje stanje, što je neizvodljivo, a za mnoge ljubitelje fudbala i neprihvatljivo.

Da li je regionalna liga potrebna malim zemljama? Da li je moguće naći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravu meru u tome? Šta znači region – ex-YU, Balkan, ceo prostor od Baltika do Mediterana? Šta će UEFA reći na to.

Odgovore na ta pitanja čitajte u 17. epizodi Rekonstrukcije, u kojoj imamo specijalne goste iz Hrvatske i Rumunije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Regionalna liga, ko, s kim i kako?

Izvor: B92, 24.Feb.2014

Sedamnaesta epizode našeg serijala Rekonstrukcija bavi se večnom i kontroverznom temom - formiranjem regionalne lige...U javnosti se ideje o prekograničnoj saradnji pojavljuju svako malo, uvek sa mnogo racionalnih argumenata...Sa druge strane medalje je emotivna priča i snovi o tome da se sve vrati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.