Izvor: B92, 02.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redskinsi favorizuju Kerija

Dok NFL sezona nakon osmog kola lagano dolazi do sredine, u Americi je u punom jeku trka za predsednika između Džordža Buša i Džona Kerija. Prognozu o tome ko će biti sledeći predsednik SAD indirektno su dali i Vašington Redskinsi nakon poraza kod kuće od strane Grin Bej Pakersa od 28-14.

Naime, kako istorija kaže, kada god tim iz prestonice SAD igra kod kuće pred izbore za predsednika, ukoliko izgube, strana "izazivača" (u ovom slučaju demokrate) obavezno dobija izbore i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obrnuto. Ova tradicija je počela davne 1936. godine kada je Frenklin Ruzvelt ponovo izabran za predsednika, a održala se i na poslednjim izborima, jer su Redskinsi izgubili od Tajtansa, a Džordz Buš je pobedio kandidata demokrata Al Gora.

"Pa, sada je Kerijeva pobeda gotovo sigurna. Toliko sam siguran u to, da neću ni ići na glasanje u utorak", našalio se defanzivac Pakersa Daren Šarper, inače simpatizer demokratske stranke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.