Redsi precenili Lovrena, Vučica traži dalje

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Redsi" precenili Lovrena, "Vučica" traži dalje

Čini se da su zahtevi Liverpula previsoki za čelnike sa "Olimpika".

Roma je bila jedan od favorita za dovođenje Dejana Lovrena, deluje da će hrvatski internacionalac provesti znatno manje vremena na terenu kod Klopa. Prvi izbor Nemca su Van Dajk i Matip, Džo Gomez takođe ima prednost u odnosu na iskusnog štopera "vatrenih".

Međutim, italijanski mediji pišu da će do transfera Lovrena teško doći.

Navodno šampion Evrope zahteva sumu od trideset miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra za tridesetogodišnjeg defanzivca što je previše za klub iz Serije A. Korijere delo Sport dalje piše da su nađene i alternative za hrvatskog štopera.

Klub iz Rima će se tako okrenuti Torinu i pokušati da dovedu jednog iz tandema Ico - Nkolou koji su odličnu u postavi "bikova". Roma se pojačala već na poziciji štopera, došao je Manćini iz Atalante, ali "vučica" želi makar još jednog defanzivca.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Rosoneri" digli ruke od maleroznog Italijana?

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019

Skupo plaćeni defanzivac ima ponudu da promeni sredinu...Milan trenutno baca akcenat na pronalazak novog pojačanja u ofanzivnom delu time, videćemo da li če to biti Anhel Korea ostalo je još samo nedelju dana do kraja prelaznog roka za timove u Italiji. Nekako su sve manje šanse pošto je navodno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.