Redsi na kolenima, Karijus proživljava noćnu moru! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Redsi" na kolenima, Karijus proživljava noćnu moru! (video)

Čini se da je sve gotovo u velikom finalu Lige šampiona, golmanu Liverpula će trebati puno vremena da se oporavi.

Fudbaleri madridskog Reala poveli su sa 3:1 u velikom finalu Lige šampiona u Kijevu, drugi gol na utakmici postigao je Geret Bejl.

Nakon majstorije, Velšanin je ovoga puta oprobao udarac iz velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << udaljenosti, lopta je išla pravo u Lorisa Karijusa, ali je Nemac odreagovao katastrofalno.

Ispustio je loptu, ona je odsela u mreži, nema sumnje da je lopta snažno letela ka njemu, ali golman koji brani na vrhunskom nivou, ne sme sebi da dozvoli ovakve greške, Madriđani mogu da slave.

Podsetimo da je napravio katastrofalnu grešku i kod prvog gola Reala, OVDE se podsetite kako je pogodio Benzemu, od kog se lopta odbila u mrežu "Redsa".

OVDE pogledajte očajnu reakciju Karijusa, koja je odlučila finale Lige šampiona za sezonu 2017/18.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLAKAO I IZVINJAVAO SE, ALI UZALUD: Navijači Liverpula prete smrću golmanu Karijusu zbog kardinalnih grešaka u finalu Lige šampiona (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Maj.2018

Golman Loris Karijus je apsolutni tragičar Liverpula! Napravio je dve kardinalne greške u finalu Lige šampiona zbog kojih je Real Madrid pobedio 3:1.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.