Rednap: Nikad neću biti selektor Engleske

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Maj.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rednap: Nikad neću biti selektor Engleske

Menadžer fudbalera Totenhema Hari Rednap priznao je da nikada neće postati selektor reprezentacije Engleske.

Rednap je nakon odlaska Italijana Fabija Kapela važio za jednog od glavnih kandidata za upražnjeno mesto, ali je nacionalni savez odlučio da šansu ukaže Roju Hodžsonu.
– Misilm da se to nikada neće dogoditi, ali ne želim više da se moje ime spominje, jer to je za mene prošlost. Nisam razočaran. Kraj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << priče, idemo dalje - rekao je Rednap.
Menadžer Totenhema zatražio je od javnosti da zaboravi na njegov slučaj, jer je nacionalnom timu sada potrebno jedinstvo i podrška.
– Hodžson zaslužuje da bude selektor i ubeđen sam da će napraviti dobar posao. Ima četiri godine, nadam se da će izabrati sposoban tim i već u Ukrajini i Poljskoj napraviti uspeh - rekao je Rednap.
On je dodao da jedva čeka kraj sezone i odlazak na godišnji odmor.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.