Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 09:18

Realova megaponuda: Isko ili Kros plus 100.000.000 za Dibalu

Malo je verovatno da će Stara dama prihvatiti

Andrea Pirlo još se nije ni smestio u fotelju, a već su pred njim prve velike glavobolje. Najbogatiji klubovi Evrope nemaju milosti kad nanjuše slabost i sad su rešili da probaju da iskoriste loš trenutak u Torinu. I dok Francuzi pišu da je Pari Sen Žermen rešio da proba da uzme Kristijana Ronalda, italijanski Medijaset navodi da je Real Madrid preduzeo konkretne poteze u nameri da angažuje – Paula >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dibalu.

Uticajna televizija tvrdi da je Kraljevski klub preko posrednika u koje ima najviše poverenje Staroj dami došapnuo: za Argentinca će dati 100.000.000 evra u kešu plus Iska ili Tonija Krosa.

Primamljivo svakako, ali Pirlo nije spreman da se kocka na početku novog mandata. Bez obzira na to što se zna koliko on ceni Iska. Baš nedavno je i sam rekao da su ti za osvajanje trofeja kakav je onaj Lige šampiona potrebni baš takvi igrači.

Međutim, Dibala je dve godine mlađi od Iska – četiri od Krosa – pa iako se u doba posle korone ovakva Realova ponuda čini čak i previsokom u Torinu su za sada decidirani: Dibala ostaje. Nije sada vreme za nikakve rizike.

Smena Mauricija Sarija oduzela je Juventusu taj luksuz.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.