Realov plan za najveći transfer leta - Isko ili Kros, plus 100 miliona!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 22:48

Realov plan za najveći transfer leta - Isko ili Kros, plus 100 miliona!

Ekipa Real Madrida možda vraća svoju politiku oko transfera.

Real je proteklih godina menjao postepeno svoju transfer politiku, dešavalo se da kupuju mlade igrače koji tek treba da postanu oni najbolji, pa su na taj način stigli i do titule prvaka Španije za ovu sezonu.

Da li će ostati na takvom sistemu ili će se vratiti na onaj njihov stari sistem u kom su dovodili igrače koji su najbolji na svetu u datom trenutku.

Postoji najava da će se desiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovo drugo, Real je zagrizao za Paula Dibalu, momka koji je u najvećoj snazi, trenutno igra sjajno i najbolji je fudbaler Serije A za prethodnu sezonu.

Navodno je Florentino Perez taj koji želi da dovede Dibalu u redove Reala, a spreman je da ponudi mnogo. Čitavih 100 miliona evra, plus Toni Kros ili Isko, vrlo dobro zna da Andrea Pirlo voli igrače poput pomenute dvojice, posebno što će igrati u sistemu 4-3-3.

Dibala je prethodnu sezonu završio sa 17 golova u svim takmičenjima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.