Realov 18-godišnjak: Igram smelo, sa mnogo driblinga...

Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2018, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realov 18-godišnjak: Igram smelo, sa mnogo driblinga...

Novi fudbaler Real Madrida Vinisijus Žunior polako se prilagođava na život daleko od rodnog Brazila i kaže da mu je divno u kraljevskom klubu.

“Osetio sam nešto drugačije otkad sam došao, osetio sam da ću biti vrlo srećan ovde. Ne samo ja, već i moje kolege i porodica. Svi me pitaju kako je to biti ovde, a ja uvek kažem da nema ništa bolje nego biti u najboljem timu na svetu“, rekao je 18-godišnjak za klupsku televiziju.

Posle jedne profesionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sezone u Flamengu (tamo je bio od 10. godine), Vinisijus se odlučio da dođe u Evropu i veruje u sebe.

“Igram smeo fudbal karakterističan za Brazil, sa mnogo driblinga, ali uz poštovanje protivnika. Moj cilj jeste da dajem golove i da uvek pomognem timu. Zamišljam divnu godinu u kojoj će navijači slaviti mnogo titula sa mnom i timom“.

Ipak, jedan trofej je Vinisijus posebno zacrtao, a ima i podršku svog zemljaka u timu.

“Iznad svega želim da osvojim Ligu šampiona. Marselo mi uvek kaže da ću uživati ovde i da nikada neću poželeti da napustim Real Madrid. On će mi pomoći i biće velika stvar ako postignem makar pola onoga što je on postigao“, zaključio je Vinisijus.

Transfer mladog Brazilca, koji najčešće igra na poziciji krilnog napadača, koštao je Real 46 miliona evra.

Training today @vini11Oficial#Brazil#Samba@realmadrid#HalaMadridpic.twitter.com/RDWYc1Mpem

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.