Real završio posao, ali šta je sa bombom?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real završio posao, ali šta je sa "bombom"?

Šta će se dešavati danas i sutra u Realu?

Prema tvrđenju madridskih medija, posao je zavšen. Naime, golman PSŽ Areola je prošao medicinske preglede i priključiće se Realu, dok će sutra, poslednjeg dana prelaznog roka Kejlor Navas potpisati za PSŽ.

Još nisu poznati svi brojevi, pričalo se od 15 miliona evra za iskusnog Kostarikanca, a Areola će stići na pozajmicu u Real.

On bi trebalo da bude alternativa za Kurtou do sledeće sezone kada će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ukrajinac Lunjin vratiti sa pozajmice iz Valjadolida.

Ali, šta je sa ostalim pojačanjima?

Zidan je juče na konferenciji za novinare pred meč sa Viljarealom rekao da očekuje "bombu", ali to je bilo ironično, jasno je da Pol Pogba neće stići na "Bernabeu".

Ne postoji nikakva šansa da Junajted pristane, Real nije prodao Bejla i Džejmsa Rodrigeza, moguće je da ode Marijano u narednih 40 časova.

Neće biti doveden ni jedan drugi vezista, jer je Zidan presekao i rekao da ne želi nikoga osim Pogbe.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.