Real slavio u Holandiji, impresivna partija Totenhema

Izvor: RTS, 13.Feb.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real slavio u Holandiji, impresivna partija Totenhema

Real Madrid je pobedio ekipu Ajaksa u Amsterdamu rezultatom 1:2, dok je Totenhem, posle sjajne partije, posebno u drugom delu, stigao do ubedljivog trijumfa na Vembliju protiv ekipe Borusije iz Dortmunda (3:0).
Maurisio Poćetino uspeo je još jednom da, sa improvizovanim sastavom i sistemom (Dele Ali i Hari Kejn su povređeni), ostvari veliku pobedu u Ligi šampiona. Ovoga puta u Londonu je izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Borusija iz Dortmunda, ekipa koja je i lider Bundeslige i koja je, i sama, odigrala neke izvrsne partije ove sezone.
"Švarcgelben" iz Nemačke, međutim, nisu ličili na sebe, posebno ne u drugom delu meča na Vembliju, u kojem su primili tri gola. Son, Vertongen i Ljorente su bili strelci za domaći tim.
U Amsterdamu, na "Johan Krojf" areni, Ajaks je verovatno bio bolji rival od Real Madrida, ali španski tim ipak nosi vrednu pobedu pred revanš. Golove za branioca titule postigli su Asensio i Karim Benzema (više o njegovom pogotku dole), dok je jedini gol za holandski tim postigao Hakim Ziješ.
Ovako su tekli mečevi:
22.53 – Gotovi su dueli u Amsterdamu i Londonu, uz pobede Reala (1:2) nad Ajaksom i Totenhema nad ekipom Borusije iz Dortmunda (3:0).
22.50GOOOOOLLL!!!! Real Madrid ponovo vodi, Asensio je ovoga puta bio precizan.

22.40 GOOOOOLLL!!! Izjednačenje u Amsterdamu, Hakim Ziješ je strelac. Mladi Marokanac morao je da šutne 29. puta na gol kako bi, iz 30. pokušaja, konačno postigao svoj prvi pogodak u Ligi šampiona.

22.30 – Ajaks je čak 11 puta šutirao na gol madridskog Reala u prvom delu, ali nije uspeo da postigne pogodak.

22.21GOOOOLLL!!!! Maddridski Real vodi, strelac je Karim Benzema. Ovo je 60. gol u Ligi šampiona za francuskog napadača. On je, sada, četvrti najuspešniji strelac u istoriji elitnog takmičenja.

21.51 – Bez golova posle 45 minuta fudbala u Londonu i Amsterdamu.
21.43 – Nema gola u Amsterdamu. Nakon pregledanog video-snimka, arbitar Skomina je procenio da je pogodak postignut posle ofsajd situacije. Rezultat je, zapravo, 0:0 na "Johan Krojf" areni. Ovo je prvi slučaj u istoriji Lige šampiona u kojoj je VAR (odnosno odluka potpomognuta video-snimkom) poništio gol.
21.40GOOOOLLLL!!! Ajaks je bio bolji od madridskog Reala u gotovo svakoj fazi otvorene igre, ali je gol postigao iz prekida. Taljafiko je strelac za holandski tim.
20.30 – Isti proces, samo na drugoj strani terena...

20.20 – Zagrevanje gostiju iz Španije...

20.15 – Sastavi dva tima...
 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ajaks bez sreće - Real slavio u Amsterdamu, Totenhem nokautirao Borusiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2019

U prvim utakmicama osmine finala Lige šampiona, fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras Ajaks u Amsterdamu sa 2:1 (0:0), dok je Totenhem u Londonu ubedljivo savladao Borusiju iz Dortmunda 3:0 (0:0)...Ajaks je protiv trostrukog uzastopnog šampiona Evrope dominirao u prvom poluvremenu - Dušan Tadić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.