Real siguran protiv Sosijedada, Bernabeu izviždao Bejla

Izvor: RTS, 23.Nov.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real siguran protiv Sosijedada, "Bernabeu" izviždao Bejla

Fudbaleri Reala savladali su na svom terenu ekipu Sosijedada sa 3:1, u utakmici 14. kola La Lige, golovima Benzeme, Valverdea i Modrića. Veći deo domaćih navijača zviždao Garetu Bejlu prilikom ulaska u igru.
Real je gubio na "Bernabeu" od Sosijedada, ali je preokrenuo rezultat i zabeležio sigurnu pobedu u utakmici 14. kola Primere.

Susret u Madridu obeležili su i domaći navijači, koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gromoglasnim zvižducima dočekali ulazak u igru Gareta Bejla u 67. minutu.
Velšanin je odigrao prvi meč na "Bernabeu" posle 49 dana, a veći deo navijača "kraljevskog kluba" dočekala ga je na nož, posle "incidenta" sa zastavom "Vels-golf-Madrid"
Sosijedad je poveo već u drugom minutu, kada je Vilijam Hoze iskoristio grešku kapitena Ramosa i zatresao mrežu Kurtoe.
Benzema je do poluvremena izjednačio rezultat, da bi u nastavku trijumf Realu doneli Valverde i Modrić.
Tim iz Madrida izjednačio se na prvom mestu na tabeli sa ekipom Barselone sa 28 bodova iz 13 odigranih utakmica. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.