Real se ponovo obrukao, ovog puta bez posledica

Izvor: B92, 17.Jan.2019, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real se ponovo obrukao, ovog puta bez posledica

Fudbaleri Real Madrida poraženi su od Leganesa na gostovanju u osmini finala Kupa Španije, ali su prošli u narednu fazu.

Real je u Leganes došao u kombinovanom sastavu sa velikim brojem prvotimaca, ali tom im nije pomoglo da ostanu neporaženi.

Madriđanima je pomogla pobeda u prvom meču protiv Leganes kada su na Santijago Bernabeu slavili sa 3:0, pa im je minimalni poraz u ovom meču odgovarao.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Bratvajt u 30. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Najbolju priliku za "kraljevski klub" imalo najskorije pojačanje Brahim Dijas, koji je pri isteku regularnog dela meča pogodio stativu.

Leganes je u nadokandi vremena imao nekoliko izglednih prilika, ali je Kejlor Navas bio na visini zadatka.

Uprkos porazu dalje je prošla i Sevilja, koja je poražena od Atletik Bilbaa sa 1:0 kod kuće, ali se u četvrtfinale plasirala zbog pobede od 3:2 u prvom meču.

Bilbau je "pirovu pobedu" doneo Guruseta u 77. minutu.

Ranije istog dana šok je doživeo Atletiko iz Madrida, koji nije uspeo da pobedi Đironu i završio je takmičenje u Kupu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.