Real razneo Valensiju na Mestalji

Izvor: B92, 21.Jan.2013, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real 'razneo' Valensiju na Mestalji

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Valensiju na gostovanju sa velikih 5:0 (5:0) u derbi meču 20. kola Primere.

Kraljevski klub je pitanje pobednika rešio posle samo 45 minuta igra, kada je i postigao sve svoje golove.

Iguain je doveo Real u vođstvo u devetom minutu, posle povratne lopte Di Marije. Kod drugog gola viđena je slična situacija, samo je sada Ronaldo uposlio Di Mariju. Zatim je Ronaldo golovima u 36. i 41. povećao na 4:0, da bi konačan rezultat postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Di Marija svojim drugim golom u 45. minutu.

'Kraljevići' su impresivnom igrom u prvom delu meča prosto rasturili domaćina, a da im je bilo bitno rezultat je mogao da bude i ubedljiviji.

Ekipa Žozea Murinja je tako smanjila zaostatak za vodećom Barselonom na 15 bodova.

Ova pobeda je najubedljivija u istoriji duela Valensije i Madriđana na "Mestalji", a pritom su naneli i najubedljiviji poraz 'Slepim miševima' na njihovom terenu.

Atletiko, Valjadolid i Osasuna zabeležili su pobede u mečevima odigranim ranije u nedelju, dok je iznenađenje kola priredio Real Sosijedad.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAŽENJE: Petarda Reala u Valensiji

Izvor: Kurir, 20.Jan.2013, 23:55

Svi golovi postignuti u prvom poluvremenu..VALENSIJA - Fudbaleri Reala pobedili su u gostima ekipu Valensije rezultatom 5:0 u meču 20. kola španske Primere...Igrači "kraljevskog kluba" održali su pravi čas fudbala, a svi golovi su postignuti u prvom poluvremenu. Po dva puta u listu strelaca upisali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.