Real pronašao novog Ibrahimovića? (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real pronašao novog Ibrahimovića? (video)

Madriđani spremni da dovedu jednog od najtalentovanijih fudbalera sa Skandinavskog poluostrava.

Aleksander Isak u svojoj domovini Švedskoj već je dobio titulu naslednika Zlatana Ibrahimovića.

Ovaj momak je tek napunio 17 godina, rođen je 1999. godine, ali već igra u najjačoj ligi Švedske za AIK.

Madridski mediji prenose da su skauti Real Madrida već boravili nekoliko puta u Švedskoj i da su ocene za Isaka veoma visoke, pošto igra napadača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali sa ogromnim uticajem u igri, sa veoma velikim radijusom kretanja u širinu i dubinu.

Isak je ove sezone debitovao u prvom timu svog matičnog kluba, a za AIK je odigrao 17 mečeva i postigao šest pogodaka.

Visok je 190 centimetara, ali je za razliku od Ibrahimovića brži, pokretniji, međutim, jasno je da je još daleko od bilo kakvog poređenja sa legendarnim švedskim napadačem.

U Švedskoj veruju da su dobili novog Ibrahimovića za narednu deceniju, a videćemo gde će ovaj momak završiti, pošto su pored Reala, interesovanje za njega pokazali i engleski klubovi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.