Real produžio odgovor Lasu do 2018.

Izvor: TV Arena Sport, 23.Dec.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real produžio odgovor Lasu do 2018.

Trener košarkaša Real Madrida, Pablo Laso, produžio je ugovor do 2018. godine, objavio je aktuelni prvak Evrope.

Lasu je ugovor sa Madriđanima isticao na kraju sezone, ali su u klubu odlučili da mu ukažu poverenje i da produže saradnju.

Španskom stručnjaku prethodna saradnja sa kraljevskim klubom isticala je na kraju sezone, ali je odlučio da je produži za još dve godine.

Laso je došao u Real 2011. godine i osvojio dve titule u Španiji, Evroligu, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << tri Kupa kralja, tri nacionalna Superkupa i Interkontinentalni kup.

Pre Madriđana trenerao je Pamesu, Kantabriju i San Sebastijan.

Pogledajte derbi španske košarkaške lige između Real Madrida i Barselone u nedelju, 27. decembra od 19 časova na našem prvom kanalu.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

O svim novostima iz sveta sporta informišite se na linku Sportske vesti

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

MAKSIMALNO POVERENJE: Real produžio ugovor sa trenerom

Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2015

Trener košarkaša Real Madrida Pablo Laso produžio je ugovor do 2018. godine, objavio je aktuelni prvak Evrope. Španskom stručnjaku prethodna saradnja sa kraljevskim klubom isticala je na kraju sezone, ali je odlučio da je produži za još dve godine. Laso je došao u Real 2011. godine i osvojio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.