Real ponovo pobeđuje

Izvor: RTS, 15.Feb.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ponovo pobeđuje

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na svom terenu Deportivo sa 2:0, u utakmici 23. kola španskog prvenstva i stekli četiri boda prednosti u odnosu na Barselonu. Sevilja savladala Kordobu sa 3:0.

Real je poveo u 23. minutu golom Iska, a konačan rezultat postavio je Karim Benzema u 73. minutu, što je bio njegov 12. gol u prvenstvu.
Ekipa Karla Ančelotija je želela da se iskupi pred svojim navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Santjago Bernabeu za poraz od 0:4 iz prošlog kola od gradskog rivala Atletika.
Real je mogao ubedljivije da pobedi, ali su Kristijano Ronaldo i Garet Bejl pogodili stativu u prvom poluvremenu.
U 75. minutu za Real je debitovao Lukas Silva, koji je krajem januara iz Kruzeira došao u "kraljevski" klub.
Real je prvi na tabeli sa 57 bodova i ima četiri boda više, ali i utakmicu više od Barselone, a Deportivo zauzima 12. mesto sa 24 boda.
Fudbaleri Sevilje zabeležili su važnu pobedu nad Kordobom u borbi za četvrto mesto Primere, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Sevilja je na svom terenu sa 3:0 savladala ekipu trenera Miroslava Đukića, u 23. kolu španskog prvenstva.
Strelci su bili Gžegož Krihovjak, Karlos Baka i Visente Ibora.
Sevilja je sada četvrta sa 45 bodova, jednim više od Valensije, koja će u nedelju igrati svoju utakmicu 23. kola.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva utakmica i prvi poraz futsalera

Izvor: OkRadio.rs, 15.Feb.2015

Vranje - KMF Vranje u prvoj utakmici u nastavku prvenstva izgubio je na svom terenu od ekipe Bečeja sa 3:2. Trener kluba Goran Jović Beli kaže da su Bečejci pokazali da su bolja ekipa.   - Ekipa Bečeja se je bolje snašla i iskoristila svoje šanse iako smo vodili u dva navrata. U nastavku...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.