Real odigrao bez golova sa Valensijom

Izvor: TvojPortal.com, 09.Apr.2012, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real odigrao bez golova sa Valensijom

Izvor: vesti online
Derbi 31. kola Primere između Reala i Valensije na stadionu "Santjago Bernabeu" neočekivano je završen bez pogodaka, pa je prednost Madriđana u odnosu na Barselonu pala na samo četiri boda.
Iako je meč bio uzbudljiv, ređale su se šanse sa obe strane, golmani su ostali nesavladani. Real je preko Ronalda zatresao okvir gola već na samom startu meča, ali i gosti im nisu ostali dužni, pa su i oni pogađali vratnicu Kasiljasovog gola.


Poslednju >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << šansu na utakmici imao je Benzema u 93. minutu, ali njegov udarac završio je pravo u naručju Valensijinog čuvara mreže Guaita, koji je bio heroj meča.

Real je ostao prvi, ali sa samo četiri boda prednosti, a do kraja šampionata ostalo je još sedam kola. "Kraljevski klub" je skupio 79 bodova, a Barselona je posle trijumfa na gostovanju Saragosi 1:4, stala na bodovnoj koti od 75.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.