Real nudi Modriću novi ugovor, biće najplaćeniji igrač u klubu

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real nudi Modriću novi ugovor, biće najplaćeniji igrač u klubu

Vezni fudbaler Reala Luka Modrić uskoro bi mogao da potpiše novi ugovor sa kraljevskim klubom.

Španski mediji prenose da je predsednik Reala Florentino Perez pripremio novi ugovor po kojem će reprezentativac Hrvatske postati najplaćeniji fudbaler u klubu.

To praktično znači da je prvak Evrope spreman da ga zadrži do kraja karijere. Sadašnji ugovor ističe mu u leto 2020. godine. Faktički, Real će mu ponuditi ugovor na godinu ili dve dana, pa se očekuje da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Modrić ostane na "Bernabeu" do svoje 35. ili 36. godine.

Modrić je prošlog leta bio blizu prelaska u Inter, ali očigledno Perez želi da "blindira" jednog od njegovih omiljenih igrača.

Hrvat je u Madrid stigao 2012. godine iz Totenhema i bio jedan od ključnih igračca u osvajanju četiri Lige šampiona, jedne titule u Primeri i Kupu kralja, tri Superkupa Evrope i četiri FIFA klupska prvenstva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.