Real ne može da renovira Bernabeu

Izvor: B92, 11.Feb.2015, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ne može da renovira Bernabeu

Španski sud poništio je dozvolu Realu da rekonstruiše stadion "Santjago Bernabeu", objavio je madridski klub.

Kako se navodi u saopštenju, Real će sara]ivati zajedno sa gradskim regionalnim vlastima na korekciji aspekata planirane rekonstrukcije, kako bi ona mogla da se izvrši.

Odlukom suda poništena je dozvola za renoviranje stadiona koju je Real dobio 2012. godine, a Sud je i prošle godine suspendovao planove na rekonstrukciji stadiona, posle peticije koju je uložila grupa za zaštitu okoline "Ekolozi u akciji".

Planovi za renoviraje stadiona takođe su pod istragom Evropske unije, pod sumnjom da je pomoć dala španska država.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Munja" u Parizu

Izvor: RTS, 11.Feb.2015

Usein Bolt trči u Parizu 4. jula. Sim De Jong dva meseca van terena zbog operacije pluća. Španski sud poništio dozvolu Realu da rekonstruiše stadion "Santjago Bernabeu". Željko Đokić pojačao Novi Pazar. . 14.35 - Trener...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.