Real ima plan B ako ne dođe Pogba, na radaru i Ruis

Izvor: RTS, 26.Jun.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ima "plan B" ako ne dođe Pogba, na radaru i Ruis

Real Madrid označio je vezistu Ajaksa Donija van de Beka kao alternativu ukoliko ne ostvari transfer najboljeg fudbalera Mančester junajteda Pola Pogbe, prenosi "Marka".
Van de Bek je prošle sezone oduševio sa 17 golova za "kopljanike" i cena mu je enormno skočila na tržištu, pa bi kraljevski klub morao da izdvoji između 60 i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 70 miliona evra kako bi ga doveo.

Vrednost Pogbe je za najmanje 30 miliona više, ali klub sa "Old Traforda" nema nameru da ga pusti i izvesno je da će Real morati da se okrene Holanđaninu.
Van de Bek je sa Ajaksom priredio senzaciju u osmini finala Lige šampiona pobedom u Madridu nad Realom 4:1, kada je srpski reprezentativac Dušan Tadić dva puta asistirao i jednom pogodio, potom je izbacio Juventus, a onda i nesrećno zaustavljen od Totenhema u polufinalu.
Sjajna sezona "kopljanika" znači i odlazak najboljih, pa je tako Frenki de Jong ranije dogovorio transfer u Barselonu, na izlaznim vratima je kapiten Matajs de Liht, a pored Van de Beka postoji interesovanje i za Tadićaa, Hakima Zijeha, Davida Neresa, golmana Andrea Onanu...
Real je već potrošio preko 300 miliona ovog leta na transfere Edena Azara, Luke Joviča, Ferlanda Mendija, Rodriga Goesa i Edera Militaa, ali mu je potreban još jedan vezista visokog kvaliteta.

Zbog toga se na radaru našao i mladi reprezentativac Španije Fabijan Ruis, prenosi "As".
Iako je klub iz Napulja izneo stav da Ruis nije na prodaju, mediji izveštvaju da će ćelnici Napolija razmatrati samo ponude više od 70 miliona evra.
Španski vezista završio je prvu sezonu u Seriji A, a u svom debitanskom nastupu odigrao je 27 utakmica, postigao sedam golova i zabeležio tri asistencije.
Ruis je u Napoli stigao prošlog leta iz Betisa za 30 miliona evra, a sjajnu formu potvrđuje i na Evropskom prvenstvu za mlade u Italiji i San Marinu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klop izlazi u susret heroju Liverpula, naredna destinacija Španija?

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019

Fudbaler u potrazi za većom minutažom...Jedan od diskretnih heroja Liverpula u prethodnoj sezoni jeste Divok Origi, Belgijanac je golovima u završnici Lige šampiona prirastao za srce navijača "redsa"...Bez obzira na sve to, napadač neće biti u prvom planu Jirgena Klopa, pa je sasvim izvesno da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.