Real ima novog trenera, da li je ovo dokaz?

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real ima novog trenera, da li je ovo dokaz?

Lopetegi bivši posle El Klasika bez obzira na rezultat, tvrde mediji u Španiji.

Spekulacije o potencijalnom nasledniku Julena Lopetegija neće prestati sve dok Bask i zvanično ne postane bivši.

U međuvremenu, stizale su različite informacije, a današnje tvrde da se Perez odlučio za trenera iz Premijer lige.

Međutim, italijanski Sport Mediaset javlja da se Antonio Konte nagodio sa Čelsijem i odrekao ostatka sume koja mu pripada po slovu ugovora, te >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da sada nema nikakvih pravnih prepreka da nekadašnji strateg Juventusa preuzme Real.

Italijani idu toliko daleko da tvrde da je postignut usmeni dogovor između dve strane i da bi ozvaničenje trebalo da usledi vrlo uskoro.

Odluka suda u Londonu može da bude ključna u dogovoru Kontea i Florentina Pereza, pa bi po svemu sudeći Julen Lopetegi mogao da pakuje kofere posle El Klasika kakav god bio ishod na kraju meča.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.