Izvor: RTS, 23.Avg.2021, 00:29

Real dobro krenuo, pa jedva izvukao bod protiv Levantea

Fudbleri Real Madrida odigrali su nerešeno 3:3 na gostovanju u Valensiji protiv Levantea, u meču drugog kola La Lige.
”Kraljevski klub” je nakon odličnog prvog poluvrmena, u kojem je uspeo da postigne svega jedan gol (Bejl, 5. minut) i propusti mnogo šansi, u nastavku naišao na jak odgovor.

Domaćin je posle svega 12 minuta igre u drugom delu došao do preokreta nakon golova Rodžera Martija u 46. i Kampanja u 57. minutu.
Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vinisijus džunior donosi Realu 2:2 u 73. minutu sjajnog meča, ali domaćin odgovara svega šest minuta kasnije Pjera.
Međutim, konačnu reč imao je klub iz prestonice, tačnije raspoloženi Vinisijus, koji još jednim sjajnim golom u 85. minutu postavlja konačnih 3:3.
Srpski napadač Luka Jović je u igru ušao u 82. minutu i imao jednu veliku šansu nakon udarca glavom.
U ranije odigranim mečevima La Lige u nedelju Atletiko Madrid je slavio protiv Elčea sa 1:0, dok je istim rezultatom Real Sosijedad nadigrao Rajo Valjekano. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Realu samo bod u goleadi na gostovanju Levanteu

Izvor: N1 televizija, 23.Avg.2021

Fudbaleri Levantea i madridskog Reala igrali su nerešeno 2:2 u poslednjoj utakmici nedeljnog programa u okviru drugog kola La Lige.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.