Real bez Bejla, Benzeme i CR7 jedva sa Leganesom

Izvor: B92, 19.Jan.2018, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real bez Bejla, Benzeme i CR7 jedva sa Leganesom

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Leganes u gostima u okviru prve utakmice četvrtfinala španskog Kupa Kralja sa 1:0.

Madriđani su igrali u rezervnom sastavu za koji nisu igrali Kristijano Ronaldo, Karim Benzema i Garet Bejl.

Real je tokom meča bio bolji protivnik, ali se to nije isplatilo sve do 90. minuta kada je jedini gol na meču dao Marko Asensio. Asensio je "zakucao" loptu pod prečku iz neposredne blizine gola posle centaršuta Tea Ernandesa sa leve strane.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Priliku da zaigra za Real je dobio i Mateo Kovačić, a na drugoj strani Darko Brašanac. Kovačić je imao solidan pokušaj u 35. minutu, ali je pretio i Leganes preko Hose Naranha koji je iz kaznenog prostora u 57. minutu dobro šutirao, ali je loptu odlično "skinuo" Fransisko Kasilja.

Do kraja je bilo još nekoliko prilika na obe strane, ali se radovao Real koji je ove sezone u ligi u velikoj rezultatskoj i igračkoj krizi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.