Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 12:32

Real Madrid traži Papapetroua, ali za sada ne dajući ponudu

Kraljevski klub u potrazi za krilnim košarkašem

Real uveliko traži zamenu za Gabrijela Deka koji se preslio u NBA pred kraj sezone i Usmana Garubu koji bi posle drafta trebalo da krene put Sjedinjenih Američkih Država. Jedna od opcija je Joanis Papapetru, košarkaš Panatinaikosa. Ipak, pitanje je da li će Real stići do njega jer ga, prema pisanju portala "Encestando", želi i Zenit, na čijoj klupi sedi Ćavi Paskval >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << , svojevremeno Papapetruov trener u Panatinaikosu.

Ranije se pominjalo da bi Real Nikolu Kalinića, koji se pominje i za Fenerbahče, ali kako sada stvari stoje, srpski reprezentativac je daleko od oba kluba, a pita se i Valensija...

Real na ponudi ima Viktora Klavera, pošto je jasno da za njega više nema mesta u Barseloni. Ali, kraljevski klub trenutno ne vidi Španca kao prioritet.

Papapetru igra profesionalno od 2013. godine, proveo je pet godina u Olimpijakosu, a onda se preselio u redove Panatinaikosa 2018. godine.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.