Ražnatović: Pomisliće da sa mnom nešto nije u redu, ali Mega...

Izvor: B92, 27.Dec.2023, 15:42

Ražnatović: Pomisliće da sa mnom nešto nije u redu, ali Mega...

Vlasnik KK Mega Miško Ražnatović kaže da je taj klub najuspešniji klub u Srbiji.

Ražnatović se na novogodišnjoj proslavi, ali i proslavi 25 godina ovog kluba, obratio prisutnima.

"Neko će pomisliti da sa mnom nešto nije u redu, ali svi mi koji smo ovde, kojima je Mega u srcu i rade nešto za Megu treba da budu ponosni jer je Mega u ovom trenutku sigurno najuspešniji košarkaški klub u Srbiji", rekao je Ražnatović i dodao:

"Košarkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub ne čine samo seniorski timovi. Seniorski timovi Crvene zvezde i Partizana, evroligaši, svakako su bolji od Mege, mada u direktnim duelima to nisu pokazali ove godine. Seniorski tim su samo delić, klub čini nešto drugo. U ovom trenutku naša pionirska selekcija nema nijedan poraz i na prvom je mestu, sticajem okolnosti desila se neverovatna situacija da je kadetski tim izgubio jednu utakmicu, ali mu to ne smeta da je ubedljivo na prvom mestu. Juniorski tim je, naravno, bez premca, bez ijednog poraza, takođe na prvom mestu. Ali ono što je meni možda najdraže je da je Megina lepša polovina Art basket takođe ubedljivo prva, bez ijednog poraza. Imamo četiri selekcije sa samo jednim porazom, što je fascinantno, pošto nama u mlađim selekcijama nije ideja da imamo sve pobede, već nešto drugo, ali uz to nešto drugo dolaze i pobede".

Skrenuo je pažnju na pojedine bivše igrače Mege koji su napravili sjajne karijere.

"Nećemo da se vraćamo u prošlost i pričamo da ima jedan tim koji imao dvojicu svojih igrača sa prstenom u NBA ligi ove godine, dva puta MVP u NBA ligi, kao MVP plej-ofa, to nije tako važno. Na sve to što smo rekli, Mega je jedini tim koji je svojim radom, poslovanjem, pameću uspeo da obezbedi svoj dom i dvorana Mega Factory je naša, možemo da je koristimo 24 sata, ne moramo da ulazimo u medijske ratove kada će ko da trenira. Sve to kada se skupi doći ćete do zaključka da sam ja u pravu, da je Mega u ovom trenutku najuspešniji klub u Srbiji, to automatski znači i najuspešniji klub u nekadašnjoj Jugoslaviji", kazao je Miško.

Inače, Mega u ABA ligi ima skor od šest pobeda i sedam poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.