Razlog poraza mnogo golova

Izvor: Glas javnosti, 22.Jul.2009, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razlog poraza mnogo golova

Vaterpolista reprezentacije Srbije Filip Filipović, i pored poraza od Španije (11:9) na startu SP u Rimu, veruje da još ništa nije gotovo i da je ovim igračima potrebno samopouzdanje za naredne mečeve. On je kazao da su sami igrači odmah posle poraza održali sastanak gde su se složili da je nedopustivo da se za jednu utakmicu napravi toliko grešaka kao što je bilo u duelu sa „crvenom furijom“. Sledeći meč Srbija igra danas (13.30 RTS 2) protiv Kazahstana.

Mitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u bolnici

Reprezentaciju Srbije pored poraza od Španije zadesio je još jedan peh. Zbog zdravstvenih problema Stefan Mitrović je prebačen u bolnicu, gde je zadržan na posmatranju.

- Prema prvim procenama sumnja se na virusnu infekciju i Stefan bi morao da prođe u tom slučaju pod terapijom trodnevnog ispitivanja. Takva infekcija je dovela do otoka pljuvačnih žlezda i u ovom trenutku mislim da je njegovo učešće na svetskom prvenstvu pod znakom pitanja. Sačekaćemo odluku infektologa iz Milana - rekao je dr Nebojša Jeremić.

Grupa A

Mađarska - Nemačka     18.20

Južna Afrika - Kanada    19.40

TABELA:

Mađarska    2

Nemačka     2

Južna Afrika    0

Kanada    0

Grupa B

Brazil - Kina    09.30

Crna Gora - Hrvatska    10.50

TABELA:

Crna Gora    2

Hrvatska    2

Brazil    0

Kina    0

Grupa C

Španija - Australija    12.10

Srbija - Kazahstan    13.30

TABELA:

Australija    2

Španija    2

Srbija    0

Kazahstan    0

Grupa D

SAD - Makedonija    17.00

Italija - Rumunija    21.00

TABELA:

Rumunija    2

SAD    2

Italija    0

Makedonija    0

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.